söndag 4 mars 2012

Att beskriva byggnadsmässiga katastrofer

Vi knarkar Hemnet rätt hårt här hemma just nu. Vi är i skainteflyttaprecisnumennskafota lägenhetenochläggautochsåfårviseifallvihittarnåt-tagen. Men kravlistan vi satt ihop kommer göra att vi inte kommer hitta en ny, större bostad förrän helvetet fryser och då kan man ju tycka att det redan är försent.

I alla fall så läser vi en jävla massa bostadsbeskrivningar och det är underhållning. I shit you not.

Spännande vinklar i vardagsrummet! = HELT jävla omöjligt att möblera om du inte är sån att du vill platsbygga en soffa formad som Ringaren i Notre Dames rygg.

Fantastisk lägenhet med potential för den händige! = Egentligen skulle skiten rivas men vi försöker sälja det och ser om nån idiot vill köpa och renovera för 1 mille.

Lät slitna ytskikt. = Du kommer få spendera semestern med att skrapa bort matrester från tapeterna innan du ens kan måla om. Ingen har gjort nåt åt nånting sen -73.

Lätt kuperad terräng i trädgården. = Bergsgetter betar i ditt jordgubbsland.

Ypperligt läge i gammal genuin fastighet! = Bostaden ligger på nedre botten vilket är en förbannad tur eftersom huset har slagsida och de som bor högre upp i huset rullar ur sängen på nätterna.

Bevarad charm och karäktär! = Jorå det var skitfint 1927. Nu? Nä inte jätte...

I could go on all night... Verkligen.

2 kommentarer:

  1. Hihi skojigt! Du kanske skulle jobba extra på mäklarfirma och hjälpa dem med beskrivningarna? Du verkar ju ha kläm på detta..

    SvaraRadera
  2. Hahaha underbart!

    SvaraRadera