söndag 18 december 2011

Nämen är det fotboll igen! Men gud vad kul...

Ni vet när mannen kollar på fotboll på TV och man sitter bredvid och inte tycker det är fullt lika spännande som han? Man har en uppsjö av dumma frågor som man vill ställa bara för att jävlas? Man kan ta det ett steg till. Jo det är sant! Man kan sitta bredvid i soffan när han kollar på fotboll INSPELAT PÅ DVD!! Herregud... Räckte det inte att vi hade tråkigt EN gång? Nä. Det är tydligt att så inte är fallet.

Sen har vi också scenariot när barnen vill se på TV och mannen SPRINGER, med lätt chockad bebis under armen, in i största dotterns rum som ligger längst från TVn, samtidigt som han med desperat röst ropar "Nej! Vänta! Mamma sätter på TVn." eftersom digitalboxen gör att det är matchen som visas vilken kanal på TVn man än sätter på.

Sen vågar han inte gå ut på nätet på hela kvällen heller eftersom han kan snubbla över resultatlistan. Ni inser logistiken som omgärdar denna sport va. Han får nästan andningssvårigheter om jag närmar mig fjärrkontrollen utan att säga till först. Han måste ju hinna fly rummet.

2 kommentarer:

  1. Skulle inte du käka tapas när T kollar fotboll?

    SvaraRadera
  2. Kan jag väl inte göra VARJE gång. Fatta dyrt det skulle bli.

    SvaraRadera