tisdag 29 november 2011

Ska det vara så här?

Man bakar chokladmuffins med treåringen. Muffins blir bra. Man känner sig som en duktig husmor. Man tänker "hur vore det med lite glasyr på muffinsarna?" för att öka på husmoderligheten och vara sådär duktig och pysslig fast det inte ligger för en det minsta och letar upp ett recept. Man följer receptet och lets face it people det var inte neurokirurgi vi snackade där utan det var blanda 2,5 dl florsocker med 3 msk vatten och så var man i hamn. Jorå. Såg för jävla slaskigt ut men man tänker att "jag har ju följ receptet, vad kan gå fel" och smetar på slabbet på muffinsarna. Som var AVSVALNADE!!! Jorå för man kan, som ni fattat nu, läsa ett recept innantill. Well... Det var liksom glasyr överallt. Förutom uppepå själva muffinsen. Där var det ett tunt slemmigt lager som påminde om nåt HELT annat än glasyr. ÄCK!!! Så man slängde på lite färgglatt strössel. Gjorde detta saken bättre? Jorå. Om man med bättre menar att strösslet sög upp lite glasyr och sen smakade det som knastrigt OCH slemmigt istället för BARA slemmigt. Resultatet ses nedan...

Låt mig presentera slemmig OCH knastrig muffins.

2 kommentarer: